Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 11223584
Просмотров объявления: 19858
Просмотров
сегодня:12

Продажа домов в городе в Вышгороде

Шикарний будинок 462 кв. під фінішне оздоблення з відкритим басейном 12х4 м на ділянці. Площа ділянки 28 соток з виходом на воду (берегова лінія 40 м, можливість облаштування власного пляжу та елінгу для яхти). Будинок розташований на березі каналу Дніпра та в оточенні хвойного лісу.

На першому поверсі кухня, їдальня, вітальня з панорамними дверима, через які можна вийти на терасу та внутрішній двір з басейном, камінна зона та зона домашнього кінотеатру, кабінет, гостьова спальня, вбиральня. На другому поверсі дві спальні з балконами і одна з виходом на терасу, три повноцінні ванні кімнати та три вбиральні кімнати, галерея, пральна.

У будинку є гараж для двох автомобілів, дві великі тераси.

Для будівництва використовувалися найкращі матеріали: монолітний фундамент та перекриття, 380 мм цегла, 120 мм мінвата, травертин, іспанська клінкерна черепиця, деревяні енергозберігаючі вікна, тепла підлога, стяжка, штукатурка, гіпсокартонні та малярські роботи. Оздоблення White Box (тобто всі найбрудніші, чернові роботи вже виконані).

Виконано роботи з водопостачання, водовідведення, каналізації, опалення. Розведено електрику та слаботочні мережі охорона периметра (інфрачервоні барєри, відеоспостереження), телебачення, оптоволоконний інтернет, контроль доступу. Змонтовано центральне канальне кондиціювання.

Будинок введений в експлуатацію. Будувався для себе.

12 км від Києва, р-н Вишгороду, закрита територія, асфальтований підїзд, всі комунікації, сервіс та охорона 24/7.
#761217
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.