Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 11223921
Просмотров объявления: 1271
Просмотров
сегодня:1

Вторичный рынок в Киеве

Без Комісії для покупця !!! Жк "busov Hill" по вул. Бусловской, 12. Продаж квартири розташованої в 21 поверховому елітному будинку, зведеного на найвищій точці Києва. Згідно з опублікованим звітом рейтингового агентства "EuroRating", житлового комплексу "Бусов Хілл" присвоєно максимальний рейтинг комфортності - "Виняткова комфортність" серед елітних новобудов Києва!
Параметри будівлі часто перевершують, вимоги до рівня комфортності житла в категорії "еліт".
Площа цієї квартири 147 кв. м., вільного планування.
Квартира видова, у всьому комплексі встановлені виключно панорамні вікна! З використанням виключно алюмінієвого профілю преміум-класу Schuco (Німеччина) з мультифункціональними склопакетами американського бренду Guardian.
Ідея зведення респектабельного комплексу поблизу ділового центру столиці, блискуче вдалася творцям проекту. Чудові ландшафти міста, чисте повітря, ботанічного саду, тиша, благоустрій і респектабельність району, чудово поєднуються із зручними транспортними розвязками для виїзду з Києва.
Комплекс оснащений автоматизованою системою моніторингу та управління будівлею.
Підземний паркінг в 3-х рівнях і гостьовий наземний, мають систему розпізнавання автомобільних номерів.
Територія з цілодобовим відеоспостереженням і охороною. Система персональних електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів.
Виконана багате оздоблення зон загального користування, включаючи вражаюче лобі з висотою стель 8 метрів і панорамним склінням, вертикальним озелененням і авторськими інсталяціями, декороване стінами-водоспадами - це щоденний антураж підтверджує статус та престижний рівень комплексу. Будинок зданий в експлуатацію. Документи на право власності отримані.
Показать больше

Поделиться объявлением