Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 11259704
Просмотров объявления: 5459
Просмотров
сегодня:1

Продажа домов в городе в Буче

Лаконічний будинок в центральній частині міста Буча на Щасливій вулиці. Щасливі, солідні сусіди, зручний підїзд, безпековий контроль по вулиці. Магазини, розважальні заклади, школа, садочки - все є на районі.

Гарний будинок з оптимальною площею 133 квм. Розташований в центрі земельної ділянки площею 3,55 сот. Гарноспланований двір, зони під озеленення та зони відпочинку на свіжому повітрі, дозволяє паркувати авто у власному подвірї!

Будинок зустрічає власників оздобленою вхідною групою з накриттям. Фасад в сучасному стилі мінімалізм, який виділяється кольором з поміж будинків поряд.

Будинок має два повноцінні поверхи і функціонально поділений на гостьову та хазяйську зони. Гостьовою зоною є весь перший поверх. Тут розташована велика кухня вітальня прямокутної форми з вікнами та виходом на терасу. Таке планування дозволить розташувати і робочу зону, обідню зону та зону відпочинком. Слід згадати про терасу - вона крита, саме те що треба для відпочинку в любу погоду. Приємні комфортні вечори - гарантовані! Перший поверх також опоряджений великим коридором зі сходовою клітиною, просторим санвузлом, та котельнею-коморою.

Перевагою є хозяйська зона, вона включає в себе три широкі спальні , кожна з яких зустрічає сонячне світло протягом дня. Також слід відмітити санвузол - він просто кохання з першого погляду, має власне вікно, світлий, теплий, досить місця навіть для джакузі.

Будинок забезпечено всіма необхідними комунікаціями, газифікований, електрифікований, підключений до власної свердловини, та центральної каналізації.

Виконане внутрішнє оздоблення штукатуркою та стяжкою, розведено система теплої підлоги, заведені всі комунікації в будинок.

Для життя вньому лишилось реалізувати омріяний ремонт.
#786546
Показать больше

Поделиться объявлением