Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 12116136
Просмотров объявления: 22
Просмотров
сегодня:1

Продажа земли в Киеве

Продається ділянка 7,5 соток в Дарницькому районі Києва, мікрорайон Бортничі, вул Левадна. Податки власника оплачує - власник, покупця - покупець. Власник оплачує нотаріуса.

Кадастровий номер: 8000000000: 90: 020: 0412. Господар. Можливий торг. Асфальтована дорога, Магазин. Проведено благоустрій території. Встановлено стаціонарний паркан на стрічковому фундаменті.

Купуючи дану земельну ділянку в межах міста, Ви отримуєте якісно новий формат життя: переваги спокійного життя на природі комфорт міського проживання. Нова якість життя базується на унікальному поєднанні зручного розташування, доступності сучасної інфраструктури і сприятливих екологічних умов (близькість лісу і водойм) з можливістю реалізувати будь-які оригінальні архітектурні рішення. Ділянка має своє неповторне обличчя і характер, в серце якого знаходиться можливість створити неповторний стиль і реалізувати будь-які унікальні архітектурні задуми і проекти, що відповідають Вашим уявленням про ідеальний будинок.

Особливості розташування та інфраструктури району: Транспортна доступність, недалеко від метро Бориспільська (4 км). Ділянка знаходиться у фешенебельному районі Бортничів. Вулиця, де розташована ділянка, забудована сучасними котеджами. Розвинена і різноманітна торгово-розважальна інфраструктура. Медичні та оздоровчі заклади, аптеки. Дитячі освітні установи (дитячі сади, школи, клуби). Безпосередня близькість до банків і банкоматів (500 м). Близькість до лісу і водойм (200 м). Упорядковані громадські рекреаційні зони (200 м).
ТОРГ Уместен Реальному ПОКУПАТЕЛЮ!

комиссия 5%.
Денис 0683838614/0633291171
Показать больше

Поделиться объявлением