Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 12182013
Просмотров объявления: 25
Просмотров
сегодня:1

Новостройки в Кушугуме

АКЦІЯ!
"Медовий місяць знижок до Дня закоханих від GEOS!"

Передбачаємо майбутнє:
У цьому місяці ви закохаєтеся з першого погляду в апартаменти Жк Central.
А ми зробимо все, щоб ви були разом!
Онлі до 28.02 купуйте 1к квартиру у Жк бізнес-класу Central від 18000грн, 2к від 17000грн, 3к від 16500грн, за м2 або у розстрочку за ціною 100% оплати. Сміливо закохуйтеся, адже це навзаєм.
Акція діє до 28.02.2021

Жк Central - бізнес-клас, що в свою чергу передбачає комплексний підхід до організації житлового простору і комфорту всіх жителів. Перш за все, це наявність власного підземного паркінгу з достатньою кількістю парко місць для всіх жителів будинку. Бізнес-клас - це також просторе лобі, оформлене за авторським дизайном з використанням високоякісних матеріалів. Важливим є високий рівень ландшафтного дизайну та благоустрою території.

Особлива увага - плануванням квартир. Вони були ретельно продумані з урахуванням досвіду компанії як в Києві, так і на європейських ринках, де ми успішно створюємо сучасні апартаменти. Таким чином, в кожній окремо взятій квартирі корисна площа максимально збільшена, а площа яка не використовується, так звані порожні кути, практично відсутні. Будівництво виконується з використанням високоякісних сучасних матеріалів за європейськими стандартами.

Комплекс складається з 4 житлових будинків, два з них поверховістю 23 поверхи, а два - 22 поверхи.

Запроектовані також наступні обєкти громадського призначення:
магазин непродовольчих товарів;
магазин продовольчих товарів;
фітнес центр;
дитячий центр;
офісні приміщення;
підземний паркінг.

ПЛОЩА Ділянки Проектування - 1,4095 га;
ПЛОЩА Забудови - 3323,68 м2;
КІЛЬКІСТЬ Квартир - 520;
Кількість Місць Для Тимчасового І Постійного Зберігання Автомобілів - 440.
3 ліфти в кожному будинку:
2 пасажирських;
1 вантажний (з можливістю спуску в паркінг).

Цю адресу ви будете вимовляти з гордістю. Розташований в наймальовничішому місці центрального Запоріжжя Жк Central має унікальну колекцію панорамних видів з кожної квартири. Комплекс буде розташований на пагорбі, над річкою Дніпро, навпроти історичного заповідника-острова Хортиця. Ваша квартира буде щодня дарувати вам незабутні моменти неповторних заходів сонця над річкою та краєвидів на нічні вогні рідного міста.

ЖК Central стане відмінним місцем для любителів активного дозвілля або для неспішних прогулянок з малечею, адже з обох сторін від комплексу в пішій хвилинній доступності знаходяться два найбільших міських парки: Вознесенівський і Парк Перемоги. Наявність таких великих зелених оазисів по сусідству, річки Дніпро і острова Хортиця гарант свіжого повітря жителів комплексу. Крім парків, комплекс оточений розвиненою інфраструктурою і знаходиться в епіцентрі ділового життя міста. Поруч з будинком музеї, визначні памятки, торгові та бізнес-центри, а також улюблені кафе і ресторани. Все це - буквально на тій же вулиці, де буде розташований комплекс

Бізнес та розважальні центри, кінотеатри та театри - не більше 10 хв на авто.
Зручне розташування:
- Відпочинок:
Вознесенівський парк - 15 хвилин;
Парк Перемоги - 12 хвилин;
Міський пляж - 15 хвилин;
Вознесенівський пляж - біля будинку (200 м).
- Освіта:
2 школи - в пішій доступності;
2 гімназії - в пішій доступності;
4 дитячі садки - в пішій доступності;
Запорізький державний медичний університет 10 хв.

Втілюй свої мрїі разом з нами! Дуже чекаемо дзвінка!
Показать больше

Поделиться объявлением