Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 12287073
Просмотров объявления: 5012
Просмотров
сегодня:4

Продажа домов в городе в Ивано-Франковске

"nd Group Development" представляє до продажу неповторну європейську концепцію котеджних будинків з продуманим архітектурним рішенням для затишного та комфортного життя.
Котеджне містечко "City Villa Club" знаходиться за адресою: вул. Чумака, село Вовчинець, Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської області.
Розташоване в тихому місці, в оточенні зеленого масиву поряд з річкою та елітним приватним сектором.
Площа земельної ділянки 2,8 га. Комплекс включає в себе 86 котеджів з різноманітним плануванням, індивідуальним подвірям, власним гаражем в будинку, приватною терасою на останньому поверсі з чудовими краєвидами.
Проектом забудови передбачено будівництво житлових будинків двох типів: дуплекси та таунхауси. Площі житлових будинків від 123.10 м2 до 175,70 м2. Прибудинкові земельні ділянки від 1,5 до 4 соток.
"City Villa Club" сучасне, компактне, безпечне котеджне містечко для тих, хто обирає для себе та своєї сімї тільки найкраще. Територія містечка щедро озеленена з елементами ландшафтного дизайну, облаштована дитячим та спортивним майданчиками, відкритим басейном, власним магазином, паркомісцями для мешканців будинків та гостей.
В радіусі пішохідної доступності знаходяться великі супермаркети: Тц Велес, Торба, Метро та будівельний гіпермаркет Епіцентр. Індивідуальні будівельні рішення підкреслять унікальність власника та задовольнять потребу в заміському комфорті в абсолютній приватності з власним простором і безпекою, яку створює закрита територія та охорона котеджного містечка.
Концепція "City Villa Club" створена для втілення мрії в життя будь-якого покоління та задає кардинально новий стиль життя!
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.