Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17502664
Просмотров объявления: 3911
Просмотров
сегодня:1

Аренда домов в Киеве

В цьому домі не має випадкових речей. У кожної деталі своє місце і своє значення.

Розумне та раціональне планування, загальна система очищення води + фільтрація Осмос, автоматика опалення( котел газовий та електричний), великий бойлер, кондиціонери в кожній кімнаті, камін, сауна, кімната відпочинку, зона барбекю,, гараж на одне авто, парковка - на два авто, сигналізація, доглянутий двір.

Добротний та гідний Вашої уваги цегляний будинок загальною площею 325 кв.м. в три рівня, розташований в зеленому районі Києва. В пішій доступності ( 200-500 м) аптеки, відділення банків, магазини, кавярні, Сільпо, ринок, навчальні заклади, зони відпочинку.

До станції метро Святошин 15 хвилин пішки. Дуже зручна транспортна розвязка. Вулиці асфальтовані. Місцерозташування дуже атмосферне.

Ціна співпадає з якістю.

На нульовому рівні : сауна, душова кабіна та джакузі, санвузол, кімната відпочинку, велика пуста кімната, яку можна облаштувати під спортзал або використовувати для вечірок з друзями.
На першому рівні: просторий хол, велика гардеробна кімната, пральня, санвузол, кабінет, вітальня з каміном, кухня-Їдальня.
На другому рівні : дві спальні з окремим санвузлом та велика спальня з своїм санвузлом та гардеробною кімнатою і заскленою терасою.

Присадибна ділянка 6 соток з гаражем, погрібом , зоною барбекю та зеленою галявиною.

Вартість оренди 3500 у.о. та комунальні послуги. Без комісії для орендаря.
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.