Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17549481
Просмотров объявления: 850
Просмотров
сегодня:1

Вторичный рынок в Киеве

Продається велика світла 2-кімнатна квартира на проспекті Петра Григоренка, 1, в тихому місці, що рідкість для Позняків. Розвинута інфраструктура та транспортна розвязка: три зупинки 250 маршруткою (проїзд 6 грн) до метро Позняки, через дорогу озеро з міні пляжем і зоною барбекю, Вам не прийдеться далеко йти чи їхати, щоб спланувати своє дозвілля. Поряд словянська гімназія, дитячий садок, дитячий центр розвитку, цілодобовий маркет Атб, Новус, відділення Нової Пошти, медичний центр, аптеки, зоомагазин, в пішій доступності Ашан Рівгош. За 5 хвилин на автомобілі можна дістатися до Рівер Мола з кінотеатрами, фудкортами та магазинчиками, набережну Дніпра, за пару хвилин по Дарницькому мосту на правий берег.

Дім в дуже гарному стані (ні одної тріщи чи аварійних станів не було за весь час), побудований у 2002-му році. Чисті та доглянуті парадні, пандус, консьєрж, зелений двір з просторим дитячим майданчиком.

Гарна планировка: велика кухня-столова (гостинна), дві великі кімнати, роздільний санвузол, дуже простора ванна кімната. Виконаний якісний ремонт: на підлозі паркет, в кухні та сан вузлі плитка, по всій квартирі встановлені металопластикові вікна, засклена лоджія з зоною відпочинку, повністю замінена сантехніка та проводка після забудовника. В спальні та залі кондиціонери, якісні меблі з дерева, деревяні двері, величезна шафа в коридорі, куди вмістяться всі ваші речі, телевізори у всіх кімнатах. Абсолютно все залишається тому вам не прийдеться додатково витрачатися і ще щось докуповувати.
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.