Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17503677
Просмотров объявления: 1473
Просмотров
сегодня:2

Новостройки в Киеве

Продаж квартири в новобудові комфорт класу.
Ближній центр.
0 цикл
До Оперного театру 10 хв пішої ходи
До Торгового центру Форум-Львів 5 хв.
Будинок побудовано з повнотілої цегли та утеплено ззовні мінеральною ватою товщиною 15 см. Для штукатурки стін, використовували високоякісне натуральне вапно. Броньовані вхідні двері. Встановлено всі лічильники, котел та радіатори. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги по всій квартирі, окрім спальтні. Проведено швидкісний інтернет, оптоволокно до кожної квартири індивідуально. В квартирі великі панорамні вікна з подвійним напиленням срібла. Територію будинку огороджена, на воротах є домофон , ключі мають тільки мешканці будинку. На подвірї будинку є дитячий майданчик. На першому поверсі знаходиться консєрж. Як на вході, так і на кожному поверсі встановлено відеонагляд.
В цокольному приміщенні знаходиться досить вмістка, однорівнева парковка. Вїзд - через автоматичні ворота з вулиці. Парковка також під відеонаглядом. В будинку працює двосторонній ліфт з парковки на потрібний вам поверх.
Весь будинок підєднано до автономної системи живлення.
А кожну квартиру до системи " Анти-потоп"

Квартира простора та світла

На даху облаштована відпочинкова тераса з панорамою на все місто та підведено воду. При бажанні можна поставити басейн, шезлонг, невеликий мангал. Зробити своюрелакс зону)
В ціну входить: квартира, тераса, комірка.
Додатково можна придбати паркомісце.

Покази в будь-який зручний для вас час
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.