Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17514690
Просмотров объявления: 1903
Просмотров
сегодня:1

Вторичный рынок в Киеве

Продається прекрасна 1-кімнатна квартира-студія в Жк Friendly House на вулиці Андрія Аболмасова, 4а. Будинок знаходиться на Микільській Слобідці, в тихому зеленому місці з розвиненою інфраструктурою. Поруч дитячі майданчики, садочки, школи, ліцей, поліклініка, зона здоровя, пляж та нова набережна вздовж Русанівської протоки, урочище Горбачиха, алея сакур, парк Перемоги (найбільший у Дніпровському районі).

У пішохідній доступності магазини та супермаркети Атб, Novus, Сільпо, Коло, фітнес-клуб і тренажерна зала Спорт Ленд, кафе і ресторани, салони красоти, відділення банків та поштового звязку, аптеки, Трц Комод. Київський академічний театр драми та комедії, Міжнародний виставковий центр, Патріарший Собор Воскресіння Христового неподалік від будинку. До метро Лівобережна 10 хвилин пішки, або 2 мінізупинки на громадському транспорті.

Будинок монолітно-каркасний 25-поверховий, свічка. Утеплений мінеральною ватою фасад, три ліфти, чистий і акуратний підїзд, консьєрж, затишний двір, відеоспостереження, автоматичні ворота, дружні сусіди.

Гарне планування з дизайнерським євроремонтом, простора кухня, окрема гардеробна. Встановлені металопластикові вікна. Нові: сантехніка і гідрокумунікації, мідна трьохжильна проводка, якісна електрофурнітура, кімната, двозонний (ніч/день) електролічильник, лічильники на воду, окремий лічильник на опалення, кондиціонер, бойлер, тепла підлога, система зворотного осмосу очищення води, відеодомофон, система сигналізації. Квартира укомплектована усім необхідним заходь і живи. Частково продається з меблями та побутовою технікою.
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.