Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 21181561
Просмотров объявления: 13
Просмотров
сегодня:1

Продажа домов в городе в Киеве

Продаж двоповерхового будинку в Подільському районі (Вітряні гори) вулиця Чигиринська, будинок 86. Загальна площа будинку 270 м2 (житлова 125м2), підійде для комфортного проживання великої сімї, ділянка приватизована-майже 7 соток, на території розташований гараж, сарай, теплиця та зона під барбекю. Будинок цегляний, фундамент з/бетонний, міжповерхове перекриття деревяне, дах зроблений зовсім нещодавно, двоконтурний газовий котел, водопровід та каналізація централізовані.

Будинок поділений на три частини, дві частини на першому і одна на другому, є невелике підвальне приміщення.

1 частина на 2 поверсі зі свіжим ремонтом, складається з 4 кімнат (3 з них роздільні і 1 прохідна), кухня суміщена з гостьовою кімнатою, санвузол суміщений, два відкритих балкона. Є вихід на дах, який при бажані можливо переробити в тренажерний зал, кабінет, ігрову, гардероб

2 частина на 1 поверсі зі свіжим ремонтом, складається з 1 житлової кімнати, кухні та санвузла, загальна площа 40м2, житлова 12м2, наразі там проживає орендар.

3 частина на 1 поверсі - під ремонт, складається з 2 роздільних житлових кімнат, веранди, кухні та санвузла, загальна площа складає 107 м2, житлова площа складає 32м2.

Будинок продається частково з меблями, все обговорюється особисто при зустрічі. Перегляди по домовленості. Пропозиція без комісії, колегам забороняється розміщення реклами від свого імені.
#944438
Показать больше

Поделиться объявлением