Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 21818254
Просмотров объявления: 294
Просмотров
сегодня:1

Продажа домов в городе в Ирпене

Повністю автономний (на любий випадок) новий котедж в Тарасівці

Повна автономність, своя свердловина на 50 метрів, газовий генератор (витрати газу 1-1,5 літра). Завжди питна вода, завжди є електрика, є камін, оптоволоконний інтернет завжди є всі блага людства. Поряд немає стратегічних та важливих інфраструктурних обєктів.
Пропонуємо Вашій увазі новий котедж, який побудований у 2021-2022 роках. Складається з трьох спалень та кухні-студії. Загальна площа 104,4 кв. м, житлова площа 66,3 м2. Є містка гардеробна, та два санвузла, що дуже зручно. Розташований на ділянці 6 соток. Прямокутної форми, обгороджений парканом.
У будинку все дуже продумано та зроблено для себе, з любовю та якісно. Камін фірми Defro з вторинним допалом (піролізом) і тепло акумуляторами (дуже довго горить і рівномірно довго віддає тепло). Будинок дуже теплий і герметичний, а щоб не було душно встановлена система вентиляції (чотири рекуператори) з датчиками вуглекислого газу та якості повітря, працюють автоматично та максимально зберігають тепло чи прохолоду в будинку.
Технічні характеристики:
Тепла підлога по всьому будинку з італійською топовою трубою (12 контурів). На підлозі постіль не ламінат, а вінілова плитка (вініловий ламінат) абсолютно не боїться вологи, в порівнянні з ламінатом дуже тихий і при цьому це найкраще рішення під теплу підлогу і без опалення не холодний як плитка. Закладено всі комунікації під мультиспліт систему кондиціювання (1 зовнішній модуль та 4 внутрішніх)

Стіна утеплена 200 мм, утеплення цоколя 100 мм стеродур.
Утеплення даху 200 мм спінений пінополіуретан (дуже ефективний).
Утеплення під теплу підлогу - 80мм та стяжка товщиною - 100мм
Все це зроблено для того, щоб акумулювати в підлозі тепло вночі і не використовувати вдень опалення (використовувати тільки нічний тариф).
Також два бойлери по 80 літрів, які теж нагріваються тільки вночі.
Вікна профіль 92мм та трикамерні склопакети (4 скла), з аргоном та напиленням.
Вхідні двері товсті, із терморозривом. Електрика 3 фази базова 10 кВт. До паркомісць закладена прокладка кабелю для зарядки електромобілів загальною потужністю 25кВт.
До зупинки автобуса від дому пішки 15 хвилин. До метро автобусом до 20 хвилин їзди. Недалеко від будинку є озеро, де можна відпочити та порибалити або просто добре провести час.
Ціна 124000 у.о., або найкраща пропозиція. Без комісійних покупців.
Дзвоніть, приїжджайте на перегляд нам справді є що розповісти про цей будинок та із задоволенням покажемо його Вам!
#946570
Показать больше

Поделиться объявлением