Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27287040
Просмотров объявления: 236
Просмотров
сегодня:1

Продажа земли в Сваляве

Продаємо земельну ділянку у с. Уклін Мукачівського району Закарпатської області. Ділянка має розмір 10 соток та знаходиться на березі річки Мала Піня, а через ділянку, з малими водопадами, тече та журчить власне джерельце. На ділянці е старий будиночок та сарайчик. К будинку підключено єлектроживлення. Але в будинку давно ніхто не проживав. Село знаходяться поруч з курортом Поляна. В селі е магазин та церква. Навколо Карпатські гори та смерековий ліс. Любителем відпочинку - поруч гірськолижна база та бази відпочинку з ресторанами і банями та чанами.



Для інформації

Поляна бальнеологічний курорт, на якому функціонують два санаторії "Сонячне Закарпаття" та "Поляна". Перший з них упродовж десяти років був базовим гастроентерологічним санаторієм для обєднання "Закарпаткурорт". Щодо "Поляни" це найстаріший із діючих санаторіїв області, вік якого перевищує 130 років.

Санаторії спеціалізовані для лікування хворих з хронічними захворюваннями органів травлення. Зараз поруч курорту збудовано та функціонують багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку.

Через село Уклін проходить стара автодорога Мукачеве Львів, але міжобласні автобусні та транзитні вантажні перевезення здійснюються вже новою дорогою поблизу Сваляви. Завдяки цьому Поляна та Уклін стала тихішою, екологічно чистішою і повністю відповідає терміну "курорт".

Ціна всього 15 000 доларів США без комісії.

Телефонуйте і ми покажем Вам прекрасне місце для побудови будинку для власного проживання або відпочинку.
#958517
Показать больше

Поделиться объявлением