Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27305579
Просмотров объявления: 136
Просмотров
сегодня:1

Продажа помещений в Смеле

Нежитлові приміщення 2-го та 3-го поверхів-магазин та офіс, А-3,а по вул.Соборній , 91б/1 №5 в м. Сміла Черкаської області площа - 370,5м2


Ексклюзивний об’єкт в центральній частині України, в самісінькому центрі міста Сміла Черкаської області, будівля 2011 року побудови, загальною площею 370 м2.

Приміщення комерційного призначення, розташоване в самому центрі міста, є ідеальним поєднанням магазину офісу, розташованого на першому (вхід та сходова клітина) та другому поверхах, у той час як на третьому поверсі розташоване розкішне житло.
Цей обєкт відрізняється своєю ексклюзивністю та комфортом, а також приваблює як жителів міста, так і бізнес-лідерів, які цінують зручність розташування та елегантний стиль.
Будівля з фасадною вітриною привертає увагу прохожих та підкреслює професійний і привабливий характер цього приміщення. Виходячи з його центрального розташування, простір має багато природного освітлення, яке проникає в середину через великі вітражні вікна, створюючи світлу та приємну атмосферу.
У середині на 2-му поверсі організований офіс з торговим залом і окремий санвузол загальною площею 124м2 та має вільне планування і частковий ремонт, що дає можливість переобладнати його під власні потреби й будь-який формат для бізнесу.
Найбільш помітною рисою цього приміщення є наявність житла на третьому поверсі. Загальна площа житлового простору 217 м2.
Окрема сходова клітина та вихід на поверх, висока стеля, передпокій, дві розосереджені спальні, одна з яких виконана в двох рівнях, велика кухня-студія з панорамним акваріумом, спортивний зал, простора вітальня з діючим каміном, сауна з джакузі, та великою зоною відпочинку, все це в комплексі з сучасними матеріалами, якісним ремонтом в поєднанні з дизайном та вдалим плануванням створює атмосферу комфортного і затишного життя.
#959791
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.