Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27307661
Просмотров объявления: 167
Просмотров
сегодня:1

Продажа домов в городе в Обухове

Комфортний будинок з власною ділянкою! Екологічно чистий район біля Києва!

Продається 6-кімнатний будинок з мансардою в селі Ходосівка, на вулиці Грушевій, 2. Побудований в експлуатації, з червоної цегли, утеплений пінопластом, поштукатурений. Дах металочерепиця, утеплений мінеральною ватою. Загальна площа 283 м2, стелі 3,2 м, 4 спальні, 2 балкони, 3 санвузли.

Стан під чистову обробку. Виконані затратні роботи: розводка електрики по дому та участку, потужність 15 кВт (3 фази). Газовий котел, каналізація септик. Свердловина 54 метри, вода заведена в будинок, стоїть занурювальний насос. Розведення сантехнічних труб по всім мокрим точкам. Тепла водяна підлога, стоять радіатори тепла по всьому будинку, виводи під кондиціонери, охоронна система.

1-й поверх: великий хол, камінна зала (зроблені необхідні виводи під камін). Кухня-вітальня з виходом на терасу з панорамними вікнами та розсувною системою. З тераси можна вийти в зимовий садок. Санвузол. Вінтажні сходи під оздоблення.

2-й поверх: велика спальня з балконом, санвузол.

Мансарда: 3 спальні, санвузол.

Розташований в глибині села на 15 сотках землі. Ділянка огороджена парканом із червоної цегли, автоматичні ворота. Велика територія з молодим садком із плодоносних дерев екзотичних країн та декоративними рослинами. Велике різноманіття туй та інших хвойних, які весь рік будуть дарувати відчуття літа. Гараж на 2 автомобілі з автоматичними ролетами, своя котельня.

Будинок знаходиться в екологічно чистому районі біля змішаного лісу. Озеро Голубе с облагородженим пляжем 2 кілометри від дому. Неподалік аутлет-містечко Мануфактура з кінотеатром, фітнес-центром, рестораном, аптекою, салоном краси, магазинами одягу. Продуктові магазини Фора, Мегамаркет та Атб. До Києва 7 кілометрів по Новообухівській трасі, без заторів. До зупинки маршрутного таксі 300 метрів.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.

Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
#959894
Показать больше

Поделиться объявлением