Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27307857
Просмотров объявления: 149
Просмотров
сегодня:1

Продажа домов в городе в Броварах

Будинок в екологічно чистому районі! Поруч ліс та пляж!

Продається 2-поверховий будинок з мансардою в селі Зазим’ї на вулиці Лісовій, 206. Житловий стан, загальна площа 300 м2 (5 спалень, 2 санвузли). Мансарда 108 м2, утеплена та обшита деревом, використовується як ігрова кімната та кінотеатр.

Будинок споруджено у 2010-му році з екологічно чистих матеріалів. Стіни ракушняк, дерево, утеплювач; дах черепиця; сходи дерево; стіни декоративний камінь; підлога плитка та паркет. Кухня з натурального дерева. Всі меблі та техніка входять у вартість. На будинку встановлені сонячні панелі, що дозволяє економити на комунальних послугах.

В будинок заведено газ, каналізація септик, дві скважини. За допомогою електронасоса в будинок заходить вода. Автономне опалення електричне, газовий котел. Додатково заведена електрика 30 кВт (3 фази).

Двір знаходиться біля дороги. Велика огороджена ділянка (32 сотки), прокладена тротуарна плитка, підсвітка. На території садок, альтанка, гараж з автоматичним ролетом на 2 автомобілі, охоронна система. молодий сад та виноградник.

Поруч супермаркети, ліцей, художня школа, приватний дитячий садок, банківські та поштові відділення. До лісу 50 метрів, тому тут чисте, свіже повітря та чудова природа. Неподалік пляж, де можна відпочивати та засмагати.

Екологічно чистий район, до Києва їхати 30 хвилин транспортом. До зупинки маршрутного таксі, яке їде у напрямку метро Лісова 6 хвилин. До Києва 15 кілометрів по новій дорозі.

Ідеальне місце для тих, хто втомився від міської метушні.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.

Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
#959912
Показать больше

Поделиться объявлением