Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27308000
Просмотров объявления: 94
Просмотров
сегодня:1

Продажа домов в городе в Сваляве

Продаємо будинок у селі Солочин на ділянці біля річки Струмок Тесанок, що втикає в річку Пеня. Село Солочин знаходиться неподалік від курорту Поляна Мукачівського району Закарпатської області по дорозі від курорту до міста Свалява. Будинок знаходиться в 500 метрах від прекрасного Санаторію Квітка Полонини. Будинок має дві житлові кімнати та загальну площу 62 м.кв. Будинок підключено до мереж газо - та електропостачання, а також централізованого водопостачання. Опалення пічне та газове (за допомогою конвекторів). На подвірї є літня кухня та декілька підсобних приміщень. Ділянка біля будинку має розмір 9 соток. Вона має прямий вихід на беріг річки Струмок Тесанок, на якому раніше було організовано малий басейн. На подвір’ї будинку цвіте розкішний виноград та е ділянка під город. У селі є магазини та православна церква. Поруч проживають добри сусіди.

Село знаходиться на пагорбах біля підніжжя Карпатських гір, а на узгірї - смерековий ліс. Поруч з сілом проходить асфальтована дорога, по якої курсують автобуси на Поляну, Сваляву та Перечин.

Ціна будинку з ділянкою 35000 доларів США без комісії.

Телефонуйте і ми покажемо Вам це чудове місце.

Для інформації:

Село Солочин знаходиться поруч з курортом Поляна це бальнеологічний курорт, на якому функціонують санаторії Квітка Полонини, Сонячне Закарпаття та "Поляна", які спеціалізовані для лікування хворих з хронічними захворюваннями органів травлення. Крім вказаних санаторіїв поруч з курортом збудовано та функціонують багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку.
#959942
Показать больше

Поделиться объявлением