Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27308002
Просмотров объявления: 88
Просмотров
сегодня:1

Продажа домов в городе в Сваляве

Продам будинок на фасадній ділянці біля річки Велика Пиня в с. Павлове неподалік від курорту Поляна Мукачівського району Закарпатської області. Будинок має три житлові кімнати та загальну площу 78 м.кв. Опалення пічне. На подвірї є літня кухня та сарай. Ділянка біля будинку має розмір 25 соток, доглянута та огороджена.

Поруч з ділянкою під житлову забудову є велика ділянка сільськогосподарського призначення. Все господарство розташовано біля річки. Будинок підключено до електропостачання, на ділянці є колодязь.

У селі є магазини та церква. Ділянка знаходиться біля підніжжя Карпатських гір, а на узгірї - смерековий ліс. Село Павлове знаходяться у трьох кілометрах від санаторію Сонячне Закарпаття курорту Поляна. Поруч з будинком проходить асфальтована дорога, а через село курсують автобуси на Поляну, Сваляву та Перечин.

Будинок продається спільно з прилеглою ділянкою сільськогосподарського призначення, тому на цьому масиві може бути створено великий комплекс відпочинку або побудовано добротний власний маєток.

Ціна: 69.000 доларів США без комісії.

Телефонуйте і ми покажемо Вам це чудове місце серед гір.

Для інформації:

Поруч з с. Павлове знаходиться село Поляна бальнеологічний курорт, на якому функціонують санаторії "Сонячне Закарпаття" та "Поляна".

Санаторії спеціалізовані для лікування хворих з хронічними захворюваннями органів травлення. Зараз поруч з курортом збудовано та функціонують багато сучасних санаторіїв, пансіонатів та баз відпочинку.
#959954
Показать больше

Поделиться объявлением