Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27310775
Просмотров объявления: 167
Просмотров
сегодня:1

Вторичный рынок в Киеве

Затишна квартира з євроремонтом у гарному будинку.

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Харківське шосе, 182. Дуже зручне планування євро-двушка: простора кухня з балконом, вітальня, спальня з балконом та просторий санвузол. Є необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Все, що на фото залишається новим власникам. Помешкання розташоване на зручному 4-му поверсі, що зараз дуже актуально.

Будинок монолітно-каркасний, один із найкращих на районі, утеплений. Стіни товсті, тому взимку буде досить тепло, а влітку прохолодно. В будинку створено Осбб, тому двір та прибудинкова територія дуже чисті та доглянуті, обладнані сучасними спортивними майданчиками. Подвір’я не проїздне, знаходиться осторонь дороги.

В самому будинку цокольний поверх відданий під комерцію, де вже є салон краси, аптека, продуктовий магазин, кафе, магазин парфумерії. В 5-ти хвилинах супермаркет, неподалік проходить щотижнева ярмарка, також є невеличкий базар біля метро з продуктами, одягом та побутовими товарами.

В пішому доступі Дарницька міська поліклініка, клінічна міська лікарня, Пологовий будинок Академія здоровя людини, Кнп Консультативно-діагностичний центр №2 Дарницького району.

Поряд дуже багато шкіл та садочків. Найголовніша особливість району парк партизанської слави з озерами, прогулянковий доріжками, майданчиками для відпочинку, зонами барбекю та іншими цікавими локаціями.

Будинок знаходиться в 10-ти хвилинах пішої ходи від метро Вирлиця та Бориспільська. Біля дому зупинка громадського транспорту, тому швидко можна дістатися в будь-яку точку міста. Також їздять прямі міжміські автобуси на Бортничі та Бориспіль.

Тихий та спокійний район, який добре підійде для сімей з дітьми та молоді, адже тут усе є всі умови для повноцінного життя.

Ціна 60 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
#960103
Показать больше

Поделиться объявлением