Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27360139
Просмотров объявления: 186
Просмотров
сегодня:2

Продажа земли в Борисполе

Пропонуються до продажу 4 земельні ділянки площею по 2,0000 га кожна, які знаходяться за межами села, за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, Глибоцька с/р. Ціну вказано за 1 ділянку. Цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства.
Ділянки мають фасадне розташування, правильну прямокутну форму з рівнинним рельєфом, вільні від забудови, знаходяться у відкритому полі, яке тривалий час обробляється під посів сільськогосподарських культур.
Під’їзд до ділянок здійснюється по дорозі з асфальтованим покриттям вулицею Соборна, яка зєднує села Глибоке та Городище.
Інженерні комунікації (наявність електроенергії) доступні в безпосередній близькості, знаходяться на відстані 500 м. Відстань до м. Бориспіль 10 км., до м. Києва 33 км., с. Глибоке 3 км.
Використання ділянок можливе за цільовим призначенням - вирощування різних видів сільськогосподарських культур або ж за умови його зміни - для будь-якої забудови, в тому числі житлової. Продаж відбуватиметься на умовах аукціону на ресурсі електронної системи Дп "Прозорро. Продажі" - без можливості зниження початкової ціни.
Ціна вказана стартова, без ПДВ.
За додатковою інформацією звертайтесь за вказаним номером телефону.
#962272
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.