Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27450059
Просмотров объявления: 177
Просмотров
сегодня:1

Новостройки в Киеве

Продаж унікальної квартири в престижному Жк Файна Таун!

Трикімнатна квартира знаходиться всього в 10 хвилинах від станції метро Нивки, забезпечуючи вам швидку доступність до центру міста і всіх його зручностей.

ЖК Файна Таун надає унікальні можливості для вашої родини. Тут є багато дитячих майданчиків, а також будується дитячий садок і школа. Додатково, у вашому розпорядженні басейн для дітей та дорослих, зони для Bbq, тенісні корти, футбольне та баскетбольне поля, настільний теніс та фітнес клуб Sport Life.

У комплексі передбачена повністю безавтомобільна, пішохідна алея протяжністю три кілометри, з велодоріжкою і різноманітними дитячими зонами. На алеї є площа з, арт-обєктами і навіть пішохідний місток для приємних прогулянок.

Усередині квартири виконано сучасний ремонт. У вас буде затишна мебльована вітальня, поєднана з кухнею, і навіть гардеробна для зберігання ваших речей. З двома окремими санвузлами ранкові бадьорість і вечірні ритуали стануть ще більш комфортними.

Усі меблі та техніка, які ви бачите на фотографіях, залишаться у квартирі, включно з телевізором, духовкою і мікрохвильовкою. Ви можете почати жити тут прямо з моменту покупки!

Не пропустіть можливість придбати цю унікальну квартиру в Жк Файна Таун.
#968318
Показать больше

Поделиться объявлением