Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27487128
Просмотров объявления: 38
Просмотров
сегодня:1

Вторичный рынок в Киеве

Пропонується до продажу сучасна двостороння 3-кімнатна квартира за адресою вул. Олени Пчілки, 4, з вдалим плануванням. Всі кімнати великі, окремі і не прохідні, надаючи просторості та зручності житловому приміщенню. У квартирі є холл , роздiльний санвузол та дві засклені лоджії: одна з них виходить зi спальної кімнати, інша - з кухні. Кухня обладнана меблями.
У будинку є два пасажирських ліфта та один вантажний ліфт для вашого зручності. Розташування квартири дозволяє легко дістатися до центру міста - всього 15 хвилин на автомобілі через Дарницький міст. Станція метро "Позняки" розташована всього за 5 хвилин на маршрутці або 20 хвилин пішки. Поруч з будинком розташовані великі супермаркети, такі як "Сільпо," "Новус" та "Ашан," що забезпечує легкий доступ до необхідних товарів. У самому будинку та поруч розташовані магазини, перукарні та аптеки.

Також в близькості ви знайдете різноманітні зоомагазини та кафе на будь-який смак. Навколо комплексу розташовані дитячі та спортивні майданчики, а також поле для міні-футболу. За 15 хвилин пішки розташоване озеро Сонячне з пляжною зоною, а також спортивні майданчики та місця для активного відпочинку. В будинку працює консьєрж.

Вiдео по запиту.
#970894
Показать больше

Поделиться объявлением