Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27624794
Просмотров объявления: 722
Просмотров
сегодня:4

Продажа домов в городе в Фастове

До вашої уваги якісний, великий, теплий та красивий будинок! це не лише вигідна, а й надійна покупка для майбутнього власника.
Про переваги: ділянка 10 соток - не всі будинки близько центра міста мають стільки землі; надійний фундамент та побудова у два
і стіни з утепленням, мається на увазі ракушняк+кирпич+пінопласт в середині - будинок дуууже теплий; на даху металочерепиця+мінвата; ворота на дві вулиці, покладена бруківка навколо дому; молодий плодоносний садок. Скважина та септик власні, не централізовані. також особливою родзинкою є те, що на подвірї відокремлено є дві бані, які активно працюють та заробляють як дохідний вид бізнесу, Вам зовсі не потрібно шукати роботу, якщо її немає, або як додаткове джерело доходу, якщо робота є.
Про сам будинок: на першому поверсі розсташована велика вітальня, коридор зі східцями, ванна кімната, кухня та вихід до гаража( звідти є вихід до підвалу, який можна використовувати як бомбосховище)
на другому поверсі 4 кімнати, гардеробна та ванна кімната.
Опалення: тепла підлога, це мегавигідно та зручно!
Розсташування, у кроковій близькості до жд станції, ринку, супермаркетів, маршруток, шкіл та всього іншого, одним словом: найкраще. По деталях даного обєкту телефонуйте!
#973753
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.