Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27734500
Просмотров объявления: 34
Просмотров
сегодня:1

Аренда домов в Обухове

Без %. Пропонується в оренду домоволодіння з вишуканим ремонтом, великим басейном на вулиці та виходом на свій причал на річці Козинка.
Обухівський р-он. Плюти. Загальна площа будинку 425 м. При проектуванні будинку продумані всі деталі, що створюють стиль та комфорт для життя і відпочинку.
На цокольному поверсі знаходиться Спа зона з сауною, хамамом, банною бочкою та кімнатою відпочинку. Пральна . Сан вузол.
На першому поверсі простора вітальня 80м. з кухнею їдальнею. Виконано в стилі хай-тек. Укомплектована вбудованою технікою та всім необхідним для приготування їжі. Має цікаве освітлення. Великий кабінет, обладнаний для комфортної праці. Спальня 50 метрів та великий санвузол.
Дитяча кімната з авторським ремонтом та дуже цікавим освітленням у вигляді повітряних куль. Гардеробна кімната. Ще один великий санвузол.
По всьому будинку тепла підлога.
В будинку є все для відпочинку та прийому гостей. Більярдна кімната, зона барбекю ( професійні грилі, печі, тандир ). На вулиці великий басейн та вихід до причалу на річці Козинка.
2 гаражі. Один на 2 машини, а другий для зберігання скутерів та каноє з виходом на воду.
Є потужний генератор. В будинку цілодобова охорона з пунктом спостереження. Є прибиральниця, та людина яка обслуговує басейн.
Цей будинок заслуговує Вашої уваги, та нікого не залишить байдужім.
Відео відправлю по запиту.
8000 у.е. Без комісії . 0734518090 Тетяна.
#980444
Показать больше

Поделиться объявлением