Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27736552
Просмотров объявления: 1
Просмотров
сегодня:1

Новостройки в Киеве

Описание новой жизни
Житловий комплекс комфорт класу Svitlo Park пропонує на продаж смарт - квартиру 27,92 м2 вартістю від 49 020 грн/кв.м за 5 хвилин від центральної частини Києва, станція М.Видубичі, Правий берег.

Вартість вказана з урахуванням знижки 10% за 100% оплату вартості квартири
Є можливість розстрочки від забудовника до 4 років, та пільгової іпотеки єОселя на готові квартири на 1-20 років.
Планове введення в експлуатацію будинку 4 кв. 2024 року.
Широкий вибір планувань від 28 до 127 кв.м є готові квартири в будинках, зданих в експлуатацію.
Можна придбати квартиру з ремонтом або вже з ремонтом та мебльовану.

SVITLO Park сучасний мікрорайон з 23 житлових будинків від 10 до 26 поверхів та обєктів власної інфраструктури з сучасними інженерними комунікаціями. Будинки збудовані за монолітно-каркасною технологією, стіни з газоблоку та цегли. Утеплення фасадів мінеральною ватою забезпечує комфортні умови та мінімальну вартість опалення.

Комплекс розкинувся на 20,2 Га мальовничій місцевості в оточенні Дніпра, озер Ерік та Миколайчик, парку Покол, набережній річкового каналу та знаменитого Київського водоспаду. Прилягає до Столичного шосе і межує з мікрорайоном Лиса Гора.

Поруч із комплексом проходить близько півтора десятка маршрутів міського та приміського транспорту, поблизу автобусна зупинка. На відстані 900 метрів розташована станція М. Видубичі.

Територія комплексу охороняється, закрита, з відеоспостереженням. Підземні та гостьові паркінги, з можливістю заряджання електрокарів. Все, що потрібно для відпочинку, вирішення побутових питань, спорту, розвитку дітей поряд за кілька кроків: лаунж-зони, бігові доріжки, супермаркет, салони краси, кафе дитячі установи, майданчики, басейн, школа, майданчики для вигулу тварин та багато іншого.

Яскраве харизматичне міні-місто біля центру києва - чудовий вибір для твоєї родини!
#980750
Показать больше

Поделиться объявлением