Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27757559
Просмотров объявления: 94
Просмотров
сегодня:1

Аренда домов в Обухове

Ласкаво запрошуємо Вас в нашу затишну оселю, розташовану в селі Григорівка, Обухівському районі Київської області. Відпочинок тут - це відмінний спосіб поринути в тишу та івідірватися від міської метушні, насолодитись спокоєм та тишею заміського життя.

Будинок розташований в мальовничому, тихому місці, де чутно лише спів пташок і не чутно сусідів, що забезпечує Вам повну приватність та спокій. Неподалік розташоване озеро, Ви маєте можливість насолодитися красою природи, риболовлею або просто відпочити біля води.

Ми радо вітаємо в гості великі компанії та сімї з дітьми. У нашому будинку є всі зручності для комфортного перебування. Крім того, Ви можете взяти з собою вашого улюбленця - ми раді гостинно приймати тварин.

Ви можете використовувати наш будинок для проведення яскравих днів народжень, теплих сімейних свят, веселого відпочинку з друзями , незабутніх корпоративи або будь-яких інших заходів. Ми готові узгодити з Вами всі деталі та підлаштувати пропозицію під Ваші потреби. На згадку Вам залишаться не тільки яскраві, теплі і приємні спогади, а й неймовірні фото для інсти, тіктока і фб про Ваш незабутній відпочинок, якими Ви завжди зможете поділитись з друзями і знов поринути в атмосферу свята.

Ціна: Залежить від тривалості та специфіки Вашого перебування. Звяжіться з нами, щоб обговорити ціну окремо. Ціна вказана за дні з Пн-Чт, з Пт-Нд вартість 7000грн, вартість до 10 людей.

Зв’яжіться з нами, щоб забронювати вашу незабутню відпустку в селі Григорівка! Мій номер телефону +380933993301 Олена
#982569
Показать больше

Поделиться объявлением