Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27765855
Просмотров объявления: 23
Просмотров
сегодня:1

Вторичный рынок в Киеве

Квартира в розвиненому районі для втілення ваших ідей!

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Чорних Запорожців, 8в. Стан помешкання потребує ремонту. Ви можете реалізувати свої творчі задуми та втілити власний дизайн-проєкт, який повністю буде відповідати вашим потребам. Меблі залишаються за домовленістю.

Будинок та під’їзд у гарному стані. Двір розташований у глибині вулиці, чистий дуже озеленений, на території багато квіткових клумб та охайні лавочки.

Поруч знаходяться продуктові магазини, школи, садочки, спортивні секції, лікарні, аптеки, парки, банківські відділення, Нова Пошта, Укрпошта, салони краси. Найближчі орієнтири: лісопарк Берізка, парки Перемоги, Аврора, озеро Райдужне.

До станції метро Дарниця 5 зупинок на громадському транспорті, поруч зупинка автобусів, тролейбусів, маршрутних таксі. Воскресенський проспект, зручно їхати в напрямку Троєщини, Дарниці, Позняків. У кроковій доступності зупинок трамвая.

Ціна 33 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для Впо та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
#983833
Показать больше

Поделиться объявлением