Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17468693
Просмотров объявления: 2901
Просмотров
сегодня:1

Строительство/ ремонт во Львове

РИМСЬКА ЦЕГЛА

Щільність – 1600 кг/м3
Поглинання вологи – не більше 2%
Морозостійкість – не менше F200
Одиниця продажу – 1 уп (64 шт).

Розміри:
Висота – 40 мм.
Довжина – 290 мм.
Товщина – 16-20 мм.

Римську цеглу часто вибирають архітектори та дизайнери для реалізації різноманітних цікавих проєктів для підкреслення вишуканості та унікальності фасаду будинку. Великий асортимент кольорів освіжить Ваш інтер’єр, візуально зробить простір більше і буде відмінним фоном для акцентування уваги на яскравих деталях.

Даний матеріал призначений для облицювання як зовнішніх, так і внутрішніх стін приміщень. Він відрізняється довговічністю, надійністю, легкістю і простотою монтажу. Широкий спектр кольорів та фактури (під натуральну цеглу), наявність кутових елементів,- дозволяють втілювати будь-які дизайнерські ідеї в життя.

Розміри більшості продукції ТМ GORGONA відповідають кратності, це дає можливість поєднувати різні елементи на одній площі і створювати справжні шедеври.

Римська цегла – це декоративна плитка на основі полегшеного фібро бетону, яка випускається в кольорі і після монтажу покривається гідрофобізатором для зберігання свого кольору та міцності.

Шоурум : м. Львів, вул Зелена, 320/1 (район Галич Авто)
Тел: 096 428 94 44
Тел: 063 725 94 44
Ел. Адрес: lviv.gorgona@gmail.com
Інстаграм: @gorgona_lviv
Сайт: gorgona.ua


Спеціалісти GORGONA враховують усі тонкощі виготовлення декоративного каменю. Тому він досить міцний, не піддається корозії та зберігає насичений колір протягом тривалого часу.
Декоративно-облицювальний камінь ТМ GORGONA має не тільки чудовий зовнішній вигляд, а й високі теплоізоляційні властивості. До складу декоративного каменю ми додаємо сучасний матеріал – спучений перліт, який допоможе зберігати тепло вашої оселі. Декоративний камінь товщиною всього 2 см, за теплоізоляційними властивостями не поступається цілій силікатній цеглині.

При виготовленні декоративної плитки ТМ GORGONA ми суворо контролюємо дотримання температурно-вологісного режиму. Це запорука міцності плитки, стійкості та стабільності кольору. Тому ми впевнені, що наша плитка буде стійкою до примх погоди та клімату. Довговічність кольору досягається використанням, найякісніших у світі неорганічних барвників для бетону, від відомого бренда Bayer. Щоб підвищити механічні властивості бетону, ми використовуємо поліпропіленове фіброволокно. Ці дрібні часточки роблять його міцнішим на вигин, більш морозостійким, знижують ступінь появи усадочних тріщин і пластичних деформацій. А за рахунок того, що до складу декоративного каменю ТМ GORGONA входить спучений перліт, – він вдвічі легший за натуральний камінь, завдяки чому, зменшується навантаження на несучу конструкцію. Також це екологічно чистий, легкий і негорючий матеріал, який має високі теплоізоляційні властивості. Під час виробництва, навіть вода проходить декілька стадій очистки та підготовки перед додаванням у робочу бетонну суміш.

Всі наші вироби мають широку палітру кольорів, також є можливість створити спеціальні відтінки на замовлення клієнта. Великий асортимент декоративних елементів дає можливість зробити будинок унікальним, розкішним та вишуканим, підкреслити смак та статус власника.
Наша продукція екологічно чиста, стійка до перепадів температур, міцна, стійка до утворення усадочних тріщин, не змінює кольору з часом, та не деформується.
Більше інформації на сайті https://gorgona.ua/
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.