Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 11280998
Переглядів оголошення: 112
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

Унікальне Планування Безмежні МОЖЛИВОСТІ!!!

Заздрісний краєвид, спів птахів - І-лінія від лісу!

Улюбленим видом відпочинку дітей є ігри на відкритих майданчиках, які не завжди є безпечними.

Комфортне проживання - характеризується відсутністю шуму, руху, метушні, хвилювання, і ваші бажання співпадають з можливістю!

Гарні будинки, ландшафтний парк, охорона і закрита територія 24/7, для безпеки Вашої родини. Територія будинків огороджена, вїзд - через шлагбаум (діє пропускна система), паркомісця. Ведеться цілодобова охорона території комплексу, відеоспостереження. До послуг мешканців будинку - цілодобова диспетчерська служба.

Цей комплекс дарує відпочинок і безпеку для ваших дітей. В комплексі власна свердловина, автономна котельня, комунікації від міста!

Невідємна краса житла з наявністю художнього інтерєру та красивої природи.
Насолоджуйтесь відсутністю шуму, руху, метушні, хвилювання - ваші бажання співпадають з можливістю!

Розвинена інфраструктура поблизу самого комплексу. Будинки розташовані далеко від галасливих магістралей, але при цьому в 10 хвилинах від метро Теремки, Іподром. За 20-30 хвилин жителі кварталу зможуть дістатися до центру столиці, до 15 хвилин Трц як Магеллан, OceanPlaza, Art Mall, Атмосфера, музею Пирогово, виставкового центру Вднх.

Телефонуйте в будь-який час! З радістю відповімо на всі ваші запитання, врахуємо всі побажання і підберемо саме той варіант, про який Ви мрієте :)

Ксенія+38 (096) 385 46 64 (Viber)+38 (050) 104 04 05
Показати більше

Поділитися оголошенням