Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17597717
Переглядів оголошення: 8862
Переглядів
сьогодні:5

Вторинний ринок у Луцьку

Комфортна 3-кім. квартира з авт. опаленням у небагатоквартирному котеджі!

Продамо простору трикімнатну квартиру з автономним опаленням у зданому цегляному будинку поблизу підгаєцького кільця (вул. Лобачевського).
Новий цегляний будинок небагатоквартирного проектування (всього 4 квартири), зданий в експлуатацію у 2016 році.
Квартира розташована на першому (із загальних 2-х) поверсі, є можливість облаштування окремого входу в квартиру.
Загальна площа майже 85 кв.м., зручне продумане планування: дві комфортні спальні кімнати (14 і 9 кв.м.), велика вітальня (23 кв.м.), компактна кухня (13 кв.м.), сумісний санвузол (5 кв.м.) і місткий коридор (11 кв.м.). Є можливість швидкого й незатратного перепланування під власний проект.
Також є компактний балкон, запроектована технічна можливість облаштування просторої відпочинкової тераси, яку можна буде використовувати і в якості великої заскленої лоджії.
Висота стелі понад 3 метри!
Передбачена система автономного опалення (під електрокотел), у використанні мешканців будинку власний місткий септик і глибинна свердловина на воду. Є лічильники на світло.
Встановлені сучасні металопластикові вікна Prime Plast з відмінними енергозберігаючими і шумоізоляційними характеристиками, за рахунок чого в квартирі постійно підтримується збалансований температурний режим.
Квартира максимально підготовлена до подальшого ремонту на особистий смак і бюджет нового господаря.
Спокійний приміський район розташування, з хорошим рівнем довколишньої інфраструктури і зручною транспортною логістикою. Два варіанти доїзду особистим автомобілем (зі сторони вул. Дубнівської та Обїзної), у пішій доступності зупинка громадського транспорту. Неподалік кілька продуктових й побутових магазинів, відділення Нової пошти, заклади відпочинку.
У пошуках особистого житла, подалі від міського шуму і, водночас, у доступній близькості до зручної інфраструктури телефонуйте, маємо чудовий варіант за доступною ціною!

Менеджер з продажу обєкта Хоміч Дмитро.
(095) 432-02-11, (097) 099-24-24


просп.Грушевського, 30, м.Луцьк
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.