Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27302157
Переглядів оголошення: 224
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

Комфортна квартира з грамотним плануванням!

Зелений район з розвинутою інфраструктурою!

Продається світла затишна і дуже комфортна 2-кімнатна квартира на вулиці Ентузіастів, 31. У 2020-му році зроблений капітальний ремонт з повною заміною електропроводки, системи опалення, водопровідної та каналізаційної системи. Встановлено металопластикові вікна, нові лічильники води.

У квартирі передбачена система охорони з можливістю підключення. Інтерєр в приємних світлих тонах близьких до стилю "Прованс". Зроблено грамотне і функціональне перепланування, направлене на збільшення простору, зручність і комфорт. Помешкання облаштоване новими меблями та технікою.

9-ти поверховий будинок, чистий підїзд з кодовим замком. Просторий, тихий та затишний двір з дитячим майданчиком. Зелений район, оточений каналом. Облаштована набережна Дніпра. Комфортні пляжі, багато місця для відпочинку і занять спортом.

Вся інфраструктура поруч: магазини, ринок, школи, дитячі садки, медичні заклади, кав’ярні, ресторани та багато іншого. До станції метро Лівобережна 10 хвилин пішки.

Ціна 63 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
#959589
Показати більше

Поділитися оголошенням