Завантаження

Рус
Бухгалтерія
Вибрати вакансію
Вид зайнятості на даній посаді
Повна зайнятість
Неповна зайнятість
Віддалена робота
Проектна робота
Стажування/ практика
Бажана освіта
Вища
Незакінчена вища
Середня спеціальна
Середня

Вакансії: економіст у Тернопільській області

Звичайні оголошення

Головне завдання економіста - це правильно розставити цілі й пріоритети підприємства для збільшення доходів і зменшення витрат. Знаючи всі сторони компанії, як слабкі, так і сильні, фахівець розробляє стратегію її ефективного розвитку. Вимоги до роботи економіста кожна організація виставляє різні, все залежить від їх специфіки.

Зарплата фахівця залежить від його досвіду, навичок, рівня професійної підготовки, фірми і рівню кваліфікації.Зайняти цю посаду можна, відповідаючи певним параметрам. Головне - мати спеціальну освіту. Також потрібно мати професійні знання в своїй сфері, знати макроекономічну теорію, володіти аналітичним складом розуму і т.п.

Вакансії економіста у Тернопільській області ви знайдете на цій сторінці Ogolosha.ua. Дошка зрозуміла і зручна у використанні. За допомогою рубрикатора, системи фільтрів і оптимізованого пошукового механізму, ви швидко зможете знайти необхідне.

Роботодавцям теж стане в нагоді Оголоша. Тут можна розмістити своє оголошення абсолютно безкоштовно й за пару хвилин. Для цього достатньо натиснути кнопку "створити" у верхній частині сторінки, вибрати відповідну рубрику та заповнити форму. Розміщуйте скільки завгодно вакансій, адже їх кількість необмежена!

Детальніше