Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17485446
Просмотров объявления: 7331
Просмотров
сегодня:24

Вторичный рынок в Киеве

Продаж 3-х рівневих ексклюзивних апартаментів 406 кв.м. De Luxe класу в самому центрі Києва, Печерський р-н, вул. Шота Руставелі 38.

Розкішний пентхаус розташований у престижному дореволюційному будинку на 7 поверхів. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: Трц Гулівер, "Мандарин плаза", "Цум", спортклуб SKY-фітнес, кінотеатри, маса ресторанів, магазинів, школи, хімчистки, аптеки, Бессарабський ринок та багато іншого. Метро "Площа Льва Толстого", " Палац Спорту" та "Олімпійська" за 5 хвилин ходьби від будинку. Просторі апартаменти, затишний двір та все, що потрібно для комфортного спокійного життя!

Площа 1-го рівня - 154,7 кв.м: гостьова з/в, їдальня, велика вітальня з другим світлом, кухня з виходом на засклений балкон, робочий кабінет та ванна кімната.

Площа 2-го рівня 163,6 кв.м: дві дитячі кімнати, с/в для дітей, комора, головна спальня з панорамними вікнами зі своєю ванною кімнатою, чоловічою вбиральнею та жіночим будуаром.

Площа 3-го рівня - 87,7 кв.м: великий зал-ігрова, де можуть розташовуватись гості, барна стійка, відкрита тераса з мангалом, кімната відпочинку з виходом у сауну та ванну кімнату.

Тут все продумано до дрібниць! Автономна система опалення та гарячого водопостачання, фільтрація води, датчики води, кондиціювання, вбудована акустична система, вбудований сейф, пожежна та охоронна сигналізації, відеоспостереження, два входи з вулиці по сходовій клітці та з двору з приватним ліфтом, дві квартири на поверсі!

В апартаментах виконано авторський дизайнерський ремонт, все дорого, із натуральних матеріалів. Масштаб апартаментів створює відчуття присутності у заміській резиденції. Друге світло з розкішними сходами та приголомшливим розписом на стінах надають величність і шик неперевершеним апартаментам. Тут також відкривається чудовий краєвид на центр Києва. За потребою апартаменти можуть бути частково мебльовані. Без комісії для покупця!
#877708
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.