Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17487140
Переглядів оголошення: 2293
Переглядів
сьогодні:1

Продаж будинків в місті у Києві

Увага! Будинок розсташований у 100 метрах від приватної школи та 200 метрів від дитячого садочку. Дуже вдале та рідкісне логістичне розміщення!

Будинок загальною площею 230 кв.м. та гаражем розташований в с. Білогородка. Межує з сосновим лісом! Екологічно чиста частина передмістя столиці.

Товщина стін 500 мм - керамічний блок - 250 мм, утеплення 120 мм., екологічно чистий перліт і облицьований клінкерною цеглою 120 мм. Вікна німецького виробника Rehau з профілем 70 мм. З цими вікнами буде тихо і тепло, вікна мають занижену раму, які дають можливіть поступати у приміщення більше світла. Мають преміальний зовншіній вигляд.
1 поверх - передпокій-холл, гостьова спальня / кабінет, кухня-студія з вітальнею і виходом на терасу 30 кв.м., санвузол, гараж, котельня з газовим котлом, також передбачене підключення електро опалення.
2 поверх - 3 спальні, з яких дві з власним гардеробом, окремий санвузол та спільна гардеробна, відкидні сходи на чердачне приміщення.
Всі комунікації розведені по будинку: газ, підігрів підлоги, водопостачання свердловина, світло - 3 фази 16 кВт. Автополив, Програмований полив газону. Інтернет та сигналізація.
Ділянка - 7.5 соток під будівництво з пропискою, огороджений парканом. Встановлено автоматичні ворота і освітлення, покладена тротуарна плитка, паркування для двох автомобілей. Гарне сусідство.
Поруч мальовнича місцевість, річка Ірпінь, декілька озер для відпочинку вашої сімї.
Продаж без комісійних
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.