Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17504196
Просмотров объявления: 8171
Просмотров
сегодня:13

Продажа домов в городе в Киеве

Терміновий продаж затишного, добротного будинку в передмісті Луцька!
Будинок будувався для себе, в сучасному стилі, з індивідуальним проектуванням.
Загальна площа 236 м.кв. з гаражем та терасою. Два поверхи житлові. Зручне внутрішнє планування будинку з вигідними архітектурними рішеннями має веранду, тамбур, хол зі сходовим маршем, простору вітальню з панорамними вікнами (49м.кв.), кухню (15 м.кв.), кабінет, паливну, санвузол та гараж - на першому поверсі. На другому: три спальні, балкон, гардеробна, санвузол, тераса.
Матеріал стін - газобетонний блок, утеплений якісним пінопластом 10 мм. Стелю утеплено мін. ватою 20 мм. Дах- металочерепиця італійського виробника.
Стяжка- штукатурка, все готове для внутрішніх робіт.
Будинок дуже теплий. Автономне опалення, вмонтовано газовий котел німецького виробника Vaillant, та є можливість для встановлення при твердопаливного котла, що в будь- якому разі дозволить суттєво економити кошти на комунальних платежах . Тепла підлога по всій території першого поверху крім гаража, та радіатори по всьому будинку. Є вихід на камін, що створює додатковий затишок в домі.
Сучасні металопластикові енергозберігаючі вікна Salamander Вrugmann , Сп 44 (найкраща шумо і теплоізоляція, німецька фурнітура Sigenia).
Вода- своя свердловина з насосом, три фази електроенергії заведено в будинок (12кВ), каналізація- септик, газ в будинку. В наявності лічильники. Сигналізація.
Земельна ділянка- 10 соток.
На ділянці залито та оздоблено фундамент під літню кухню і сауну, зроблений підвал з дотриманням усіх норм та технологій будівництва.
Територія частково огороджена. Кілька метрів- твердий доїзд. Будинок побудовано в тихому, затишному куточку, а саме, на заасфальтованому масиві села Липини, неподалік є магазин, школа, садочок та зупинка громадського транспорту.

Телефонуйте, домовимось про огляд! 050 347 10 88
Без комісії зі сторони покупця!
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.