Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17603175
Просмотров объявления: 8940
Просмотров
сегодня:7

Продажа домов в городе в Луцке

Терміновий продаж затишного будинку в передмісті Луцька біля лісу!
Загальна площа будинку 63 м.кв. . Двоповерховий цегляний будинок в c. Жабка поруч з лісом. Два поверхи житлові. За рахунок зручного внутрішнього планування будинок має на першому поверсі: коридор, кухню 7 м.кв., кімнату 9 м.кв. та санвузол 4,8 м.кв., на другому: коридор, кладову та дві кімнати 19,2 м.кв. і 7,7 м.кв. з балконом з якого відкриваються чудові краєвиди. Матеріал стін цегла керамічна, утеплений якісним пінопластом 10 мм. Стелю утеплено мін. ватою 20 мм. Дах- металочерепиця. Внутрішня обробка стін- вагонка дерев`яна (дуб і вільха).
Будинок дуже теплий. Автономне опалення, електричний котел, бойлер на 180 л, що в будь- якому разі дозволить суттєво економити кошти на комунальних платежах . Є можливість добудувати камін, або сучасну пічку, що створить додатковий затишок в домі (усі матеріали в наявності).
Сучасні металопластикові енергозберігаючі вікна.
Вода- своя свердловина з насосом, каналізація- септик. Лічильник на електроенергію.
Земельна ділянка- 6 соток.
На ділянці є ще бесідка, хлів та теплиця.
Територія огороджена парканом, поруч ліс, массив обжитий. Доїзд твердий. Будинок побудовано в тихому, затишному куточку, а саме, на дачному масиві в селі Жабка, неподалік зупинки громадського транспорту (107, 103 маршрут та 19 міська).

Телефонуйте, домовимось про огляд! 050 347 10 88
Без комісії зі сторони покупця!
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.