Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17595934
Просмотров объявления: 1997
Просмотров
сегодня:3

Вторичный рынок в Обухове

Підгірці, Новообухівське шосе, буд.№10, Park Lake City Vita; стіни: цегла; Жк Park Lake City Vita. Vita є першим і основним кварталом заміського комплексу бізнес-класу Park Lake City, розташованого за 15 хвилин від Києва. Перевагами Vita є власне озеро, стильна та ергономічна архітектура, квартири з терасами і власними двориками та паркова зона з рідкісними рослинами. Консьєрж-сервіс. Відеоспостереження, закрита територія та карткова система пропуску, встановлено надійні броньовані двері у кожній квартирі.
2р, 1-й поверх, площа: 73,525,925,2; Продаж 2 кім. квартири в Жк "Park Lake City". У всіх квартирах комплексу передбачені просторі тераси з панорамним склінням.
Для пробіжок у Жк передбачено 1250 метрів бігової доріжки навколо водоймища. На території "Park Lake City" заплановані власний дитячий садок та початкова школа. Як альтернатива, в 4-х хвилинах на авто від житлового комплексу розташований дошкільний навчальний заклад Меланін Садок. До дитячого садка Світлиця - 10 хвилин або 15-20 хвилин на авто; L-29051; Ціна: 140000 Usd
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.