Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17623376
Просмотров объявления: 4003
Просмотров
сегодня:7

Продажа домов в городе в Луцке

Стильний дуплекс у передмісті Луцька c. Боратин!

В пошуках по справжньому цікавого та нетипового житла з якісним ремонтом та побутовою технікою? Будинок, де з однієї сторони відкриваються чудові краєвиди, а з іншої проживають привітні сусіди. Дуплекс з відмінними техніко-конструктивними характеристиками будівництва. Будувався якісно, як для себе. Тоді ця пропозиція саме для вас!
Пропоную придбати сучасну, новозбудовану частину дуплекса в престижній локації поблизу м. Луцьк (початок села Боратин, вул. Чорновола). Краще приватне місцерозташування із асфальтованим основним доїздом.

Новозбудований будинок. Йому лише 1 рік. Дуплекс дуже теплий та сонячний. Матеріал стін цегла, дах якісна металочерепиця. Загальна площа будинку 55 кв.м.. Ергономічне планування, прораховане до кожної дрібниці для комфортного життя. Внутрішнє планування включає простору кухню-вітальню (22 кв. м.), дві спальні кімнати (14 кв. м. та 8 кв.м.) та місткий санвузол. Зручне горище для зберігання додаткових речей містить розкладні сходи.
У будинку виконаний дороговартісний ремонт з високоякісних матеріалів. Встановлені сучасні металопластикові вікна, підігрів підлоги тощо. Продаж з усіма меблями та технікою (холодильник, посудомийна машина, пральна машина з сушаркою, витяжка, духова шафа, індукційна плита).
Функціонує автономне опалення (електро котел Hot-Well), встановлений бойлер для підігріву води (Ariston на 80л). Встановлений лічильник на електрику. Наявна своя скважина на воду та септик. Заведений швидкісний інтернет, є розведена проводка на охоронну сигналізацію.
Впорядкована, правильної форми земельна ділянка (0.0210 га), огороджена по периметру парканом з власним паркомісцем. Двір облагороджений бруківкою, посаджений травяний газон.

Будинок , в якому панує тепло та затишок, в який хочеться повертатися знову і знову готовий для проживання! Запрошую Вас на огляд та чекаю ваших дзвінків за телефоном 050 432 71 83/ 067 673 01 39 Тарас Хамула. Без комісії для покупця!
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.