Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 21331162
Просмотров объявления: 2501
Просмотров
сегодня:11

Продажа домов в городе в Луцке

Сучасний будинок для комфортного життя!
Комфорт! Стиль! Затишок! Одним словом - Європейська якість!
Той будинок, на який Ви так давно очікували і не наважувалися збудувати власноруч! Сьогодні, я Вам пропоную придбати саме такий будинок у престижному передмісті м. Луцька - с. Милуші! Забудована лінія масиву, з належної якості асфальтованим доїздом і постійно проживаючими хорошими сусідами.
Відеопрезентацію будинку можна переглянути за посиланням:

Будинок будувався для себе, не для продажу. Будинок двоповерховий, дуже теплий та сонячний. Матеріал стін - керамічна цегла, дах - якісна металочерепиця. Фасад будівлі додатково утеплений та оздоблений декоративною штукатуркою. Міжповерхове перекриття залізобетонні плити, фундамент - бутобетонний.
Внутрішній проект будинку містить два житлові поверхи та впорядковане горище. Загальна площа будинку 276,5 кв.м.. враховуючи гараж 22,7 кв.м.. Житлова площа - 128,0 кв.м. Зручне та продумане до деталей внутрішнє планування.
Перший поверх зустрічає Вас прихожею (7,3 кв.м.), вітальнею з панорамними вікнами та виходом на терасу (26,7 кв.м.), просторою та водночас комфортною кухнею-студією (17,7+23,0 кв.м.), кабінетом (17,9 кв.м.), гаражем (22,7 кв.м.), котельнею (4,1 кв.м.), гостьовим санвузлом.
Хол зі сходовим маршем (15.4 кв.м.) веде нас до другого поверху, де розташовані спальна кімната (41,0 кв.м.) з власним санвузлом та гардеробом, дитяча кімната (19.4 кв.м.) з власним санвузлом, місткий хол (25,9 кв.м.), спортзал (24,1), загальний санвузол (12,9 кв.м.), гардероб (3,4 кв.м.). Також на поверсі є розкладні сходи які ведуть на горище.
У будинку виконаний дороговартісний авторський ремонт з високоякісних матеріалів. Встановлені сучасні енергозберігаючі склопакети Glas Trosch (Швейцарія). Автономне опалення забезпечується німецьким двоконтурним газовим котлом Vaillant (є дозволи та можливість встановлення електрокотла), прокладеною зонованою теплою підлогою, внутрішньопідлоговими конвекторами Fancoil, радіаторами опалення Royal Thermo (Італія), регуляторами температури Erano.
Функціонує дороговартісна система рекуперації та кондиціювання повітря Cooperhunter за рахунок чого в будинку постійно підтримується збалансований температурний режим. Діє система управління будинком Hager. Функціонує двозонний лічильник День/Ніч, стабілізатор напруги GREENWAVE.
Заведені всі комунікації: газ, три фази електроенергії, вода (власна скважина), каналізація - септик (3-х камерний), інтернет. Облаштована система цілодобової безпеки. Встановлені бойлер для підігріву води Atlantic, автоматичний частотний перетворювач Sirio Entry для глибинного насоса та всі необхідні лічильники.
Продаж з усіма наявними сучасними меблями та технікою (холодильник, посудомийна машина, індукційна варильна панель, духова шафа, пральна машина Tm Electrolux та інше).
Впорядковане, правильної форми подвіря (12,5 соток землі) огороджене по периметру парканом з двома вїздними брамами з автоматикою для відкатних воріт Faac. В дворі покладена бруківка з квітково-садовими декораціями і компактною присадибною ділянкою.
У конструкції будинку наявний гараж з автоматикою воріт Comunello. В межах подвіря розміщена компактна відпочинкова тераса із зоною барбекю. Краща локація на межі Луцька!
Не зволікайте! Телефонуйте! Без комісії для Вас! Будинок , в якому панує тепло та затишок, вже чекає нового господаря! Запрошую Вас на огляд! 050 432 71 83/ 067 673 01 39 Тарас.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Менеджер з продажу обєкта Хамула Тарас.
050 432 71 83/ 067 673 01 39


просп.Грушевського, 30, м.Луцьк
#945023
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.