Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 20068168
Переглядів оголошення: 1152
Переглядів
сьогодні:1

Оренда квартир у Києві

Аренда 3к. кімнатної квартири у Шевченківському р-н, вул. Гоголевська 43. Розташована на 8/12 поверсі. Загальна площа 189 м2 ( метраж 105/69/15).
Простора квартира з дорогим та вишуканим ремонтом. Стильна гостьова кімната зі зручними кріслами та плазмовим телевізором для комфортного відпочинку. Розкішна спальня кімната з великою шафою-купе. Та ще одна гостьова кімната, яка може стати Вашою ідеальною робочою зоною, облаштована зручним робочим столом та стільцем, затишним диванчиком. У гостьових кімнатах наявні кондиціонери. Світла сучасна кухня з усім необхідним: духовою шафою та варильною панеллю, мікрохвильовою піччю, посудомийною машиною та кавомашиною. Два санвузли з пральними машинками, душовою кабіною та ванною.
Квартира розташована у новобудові. Презентабельне мармурове парадне, гранітні підлоги в ліфтах, цілодобова охорона з відеоспостереженням забезпечують спокійну атмосферу, а також за кожною квартирою закріплене паркомісце у підземному паркінгу.
Розташування будинку в престижному кварталі самого центру ділового Києва, поряд із парком, забезпечує все необхідне для комфортного життя в пішій доступності.
Найближчі станції метро: Золоті Ворота, Університет, Лукянівка.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.