Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17666868
Просмотров объявления: 748
Просмотров
сегодня:2

Продукты питания/ напитки в Ковеле

Бальзамічний оцет — кисло-солодка приправа з витриманого в бочках виноградного сусла. Він винайдений в італійському місті Модена.
Бальзамічний оцет (також званий «бальзаміко») — найбільш вишуканий, багатий смаковими обертонами і традиційно дорого цінується серед харчових оцтів. Незважаючи на назву «оцет», за способом приготування він значно відрізняється від звичайного харчового оцту. Оцет протягом тривалого часу дозріває в бочках з дуба та каштана, набираючи специфічний смак і запах.
Бальзамічний оцет застосовують в найвідоміших ресторанах світу при приготуванні салатів, маринадів, десертів, а також супів. Кілька крапель цієї приправи відтіняють смак сиру, полуничного салату, звичайного омлету і навіть морозива. Усього кілька крапель традиційного бальзаміку в салат чудово зможуть доповнити смакові якості звичайної заправки з оливкової олії. Але не варто обмежуватися лише салатними заправками. Цей унікальний продукт здатний прикрасити практично будь-яку страву. Наприклад, м'ясне блюдо розкриє нові грані смаку після додавання кількох крапель бальзамічного оцту в кінці приготування продукту.
Традиційний бальзамічний оцет містить велику кількість вітамінів А, С і групи В. Також він багатий мікроелементами, необхідними організму, такими як кальцій, калій, фосфор і залізо. Поліфеноли, що входять до його складу, надають йому сильних антиоксидантних властивостей.
Бальзамічний оцет з Модени завдяки спеціальному циклу виробництва може розглядатися, як справжній король у царстві оцту. Він  підходить для приготування широкого асортименту страв, від простих закусок до найвишуканіших шедеврів, забезпечуючи унікальний смак і неперевершену якість на вашій кухні.
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.