Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 25050843
Просмотров объявления: 157
Просмотров
сегодня:2

Прочая электроника в Верхнеднепровске

Ви - починаючий відеоблогер? Не знаєте, з чого почати? Почніть з обладнання! Смартфон, ми думаємо, у Вас є точно! А як на рахунок світла, мікрофона та штатива? У Вас їх немає?! Тоді у нас є рішення - це Orsda KIT-01LM!

Orsda Kit-01LM-універсальний комплект аксесуарів для починаючих відеоблогерів, який покликаний, хоч трохи, але полегшити блогеру вибір обладнання. Комплект включає в себе: штатив для смартфона, Bluetooth пульт, тримач для смартфона, світлодіодне накамерне світло (36 діодів), суперкардіоїдний конденсаторний мікрофон і кабель для зарядки.

За допомогою такого комплекту Ви зможете знімати відео огляди, влоги, прямі трансляції, стріми, а також просто відео, для своєї домашньої бібліотеки. Даний комплект відмінно підходить для всіх сучасних смартфонів.

Штатив спеціально розроблений для смартфонів, цифрових фотоапаратів і цифрових відеокамер. Ергономічна рукоятка дозволяє записувати плавні і стійкі плани у відео. У штатива міцний і легкий пластик, зручний для подорожей, розроблений з протиковзкими прокладками, які допомагають усунути ковзання з поверхонь.

Накамерне світло оснащене масивом з 36 потужних світлодіодів. Він може бути встановлений і на штативну різьбу. Також, на трьох бічних гранях є виїмки під з'єднання «холодний черевик», що дозволяє додатково встановити, наприклад, зовнішній мікрофон.

Мікрофон має: суперкардіоїдну спрямованість, перемикач, який дозволить підвищити чутливість мікрофона на 20 ДБ і поролоновий вітрозахист. Живиться він від однієї батареї типу ААА (не входить в комплект).

Тримач для смартфона зроблений з добротного пластику, має дві ¼ різьблення для встановлення на штатив і для підключення додаткових аксесуарів, розсувні штанги для утримання Вашого смартфона, а також, «холодний черевик» для встановлення накамерного світла або мікрофона.

Бездротовий пульт дистанційного керування працює по Bluetooth, що дозволяє знімати відео на відстані 10 метрів.
Показать больше

Поделиться объявлением