Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17601286
Просмотров объявления: 2572
Просмотров
сегодня:16

Сельхозтехника в Орехове

Зернометач самопересувний ЗМ-90У
— Завантажать зерновоз будь-якої висоти;
— Збільшена продуктивність та дальність метання завдяки стрічці з шевроном (прямий і ялинка);
— Підвищена маневреність та стійкість за рахунок збільшених коліс діаметром 500 мм та подвійного переднього ходу;
— Унікальна особливість конструкції – рама, піднята на 50 см, забезпечує безперервність процесу завантаження зерна в автомашини, рівний розподіл зерна при завантаженні складу, формування буртів після двох проходів тримера;
— Можливо комплектувати різними редукторами ходу (стандарт, з диференціалом, мотор-редуктор-варіатор) та пневмоходом.
— Модернізований тример
— Стрічка з наплавкою шириною 500 мм
— Збільшена продуктивність завдяки скребку шириною 300 мм і збільшеному тримеру;
— Маневреність зернометача і зручність в роботі забезпечує додатковий редуктор (диференціал).

Технічні характеристики:
* Продуктивність за час чистої роботи, т/год

90

* Потужність, кВТ

10,6

* Висота завантаження

10м

* Дальність завантаження

20м

* Габаритні розміри, мм :

-довжина

6 650

-ширина

4 740

-висота

3 720

* з тримером, повернутим на 90°:

-довжина

3 800

-ширина

5 845

-висота

3 360

* Маса,кг

1 200

Зернометач самопересувний ЗМ-90У дозволяє механізувати процеси завантаження зерна. Використовувати його можна на складах і на відкритих майданчиках. Варто зазначити, що ця техніка дозволяє робити завантаження на будь-який транспортний засіб. Єдина умова – висота його бортів не повинна перевищувати шести метрів.

Зернометач може за допомогою модернізованого тримера, стрічки з наплавкою (ширина-500мм) перекидати зерно на відстань до 20 метрів. Скребок шириною 300 мм дозволяє підвищити обсяги подачі зерна за одиницю часу, що в сукупності зі збільшеним тримером дає більшу продуктивність. На наших ЗМ-90У встановлено додатковий редуктор, який працює зменшувачем ходу і диференціалом, що сприяє маневреності зернометача і збільшує термін його служби. Рама зернометача піднята на 50 см.

Техніка невибаглива в експлуатації і дозволяє працювати в будь-яких умовах. Так, вона функціонує при температурі повітря від мінус 15 до плюс 45 градусів.

У комплект при замовленні самопересувного зернометача входять техпаспорт і сертифікат якості, двадцять п’ять метрів кабелю, ящик ЗІП. Ми надаємо гарантію на один рік. zavodmoroza.com/zernonavantazhuvalna-tehnika/ Зернометатель самопередвижной ЗМ-90У


Учитывая потребительский спрос, в ООО «Завод Мороза» разработали метатель, способный загружать в час 90 тонн сыпучих материалов в зерновозы любой высоты или в складские помещения. Высокую производительность машины и дальность метания зерна обеспечивает транспортерная лента с шевроном, а повышенную маневренность и устойчивость - увеличенные колеса диаметром 500 мм и двойной передний ход.
Чтобы достичь непрерывного процесса загрузки зерна в транспортные средства, равного распределения зерна при загрузке склада, формирование буртов после двух проходов триммера установлено раму, поднятую на 50 см.
Есть возможность комплектовать метатель различными редукторами хода (стандарт, с дифференциалом, мотор-редуктор-вариатор) и пневмоходом.
Какие еще особенности конструкции? Во-первых, модернизированный увеличенный триммер. Во-вторых, транспортерная лента имеет наплавку шириной 500 мм, а скребок-ширину 300 мм. В-третьих, дополнительный редуктор (дифференциал) положительно влияет на управляемость зернометателя и удобство в работе.
Поставщик обеспечивает собственную доставку товара и гарантию один год. К комплекту прилагается техпаспорт и сертификат качества на машину, а также 25 м кабеля и ящик с запчастями и инструментами. zavodmoroza.com/
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.