Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 17601289
Просмотров объявления: 3888
Просмотров
сегодня:1

Прицепы в Орехове

Причіп тракторний 3ПТС-20
Найпотужнішим з тракторних причепів, виготовлених на «Заводі Мороза», є 3ПТС-20. Він, як і попередні моделі, використовується для транспортування продукції рослинництва, добрив, вантажів іншого призначення. Його вантажопідйомність -20 тонн. Агрегатується з тракторами 180 к.с. +
Цей причіп відповідає європейським стандартам за технічними характеристиками і функціональності, адже у виробництві використовуються міцні зносостійкі матеріали, якісні вузли і кріплення.
У конструкції тривісного причепа високим вимогам відповідають довжина, ширина і обсяг кузова, висота і товщина бортів (можлива установка додаткових бортів). Вивантаження здійснюється бокова.
У комплектацію причепа можна включити гідроциліндр на задній борт, нову гальмівну систему, електропроводку та ліхтарі.
Гарантія виробника --один рік, документи для постановки на облік плюс післягарантійне обслуговування.
Можлива доставка замовнику власним транспортом виробника. Кожний причіп проходить перевірку якості. Підприємство йде на повну співпрацю з замовником. Висота і товщина бортів причепа залежить від побажань клієнта. Встановлено посилену гальмівну систему, ресори і дишло. Тент виготовляють з якісного матеріалу. Кріпиться він за допомогою еспандера і натяжних ременів. Щоб тент не провисав, всередині кузова встановили металеві дуги. Для зручності розтентування встановили майданчик і сходинки. Встановлено додаткове освітлення габаритів бортів причепа і задній відбійник.
zavodmoroza.com/
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.