Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 11223392
Переглядів оголошення: 73
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Черкасах

Продам 3-х кімнатну квартиру. Адреса: м.Черкаси, Придніпровська й район, мікрорайон "Центральна Митниця", вул.Гагаріна 33,.3-х кімнатна квартира: 65 / 38 / 9 кв.м. 1 поверх з 9.
Продам хорошу теплу 3х кімнатну квартиру з якісним ремонтом, яка утеплена зовні та всередині.
В квартирі виконання стяжка стін і підлоги. Наявний електричний пол на кухні, ванні та в коридорі. Замінена сантехніка, є боллер. Санвузол, балкони, фартух кухонних та підлога на кухні і в коридорі в дорогій якісній плитці.
Підлога у спальні та дитячій кімнаті покрита паркетною дошкою, а у залі - якісним ламінатом. Ремонт виконаний із дорогих матеріалів, робили для себе.
У квартирі лишається вся вмонтована мебель (кухня з гранітною плитою, дві шафи купе, тумбочка з гранітною плитою під умивальник). З техніки лишається кондиціонер, варочна панель та витяжка. Наявний погріб у квартирі, вхід до якого зроблений з балкона.
У квартирі є два балкони, вікна одного якого виходить на дитячий майданчик. Квартира утеплена, в літку комфортна температура, а взимку тепло. У дворі будинку є дитячий майданчик, парковочні місця.
Зупинки громадського транспорту (одна із зупинок - кінцева маршруту 29), школа, дитячий садок в кроковій доступності, неподалік магазин Делікат. На воду та електроенергію є лічильник. На газ лічильник відсутній.
Ціна:45000 ye. Власник.
БЕЗ Комісії!!! моб., (096)7133021 , Свiтлана
Показати більше

Поділитися оголошенням