Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17635935
Переглядів оголошення: 1317
Переглядів
сьогодні:3

Продаж землі в Обухові

Продам власну ділянку 65 соток у с.Деремезна (Київській обл.), у гарному тихому місці. Ділянка на березі озера (відмінна рибалка), а за озером ліс (гриби, ягоди). На ділянці є невеликий сад з плодовими деревами (вишня, груша та 2 яблуні, кизил) та цегляний будиночок (125,4 м) з 2 кімнатами (13 та 16 кв.м), гаражем та льохом, без оздоблення. За 10 метрів від ділянки - продуктовий магазин та зупинка, до Києва 45 км.
До ділянки підведено електрику та газ. Ціна 38,5 тис. дол.
Докладніша інформація за тел.: 0968097669.
Відео з ділянки::



Геодані для перегляду:

Приїзджайте на перегляд. Ви закохаєтесь у цю природу. У Дубках можна знайти білі гриби, а в озері можна впіймати щуку, окуня, коропа чи білого амура. Сам упіймав якось амура на 4,5 кг, а восьмирічний син витяг на вудку коропа 2 кг. Карася тут хватає, без кльову не залишитесь.
Місце розташування ділянки дійсно бомба. З одного боку інфраструктура та адекватне сусідство, з іншого природа та краєвиди. Якщо Ви вже підшукували ділянку для себе, то напевно знаєте, що знайти всі ці якості вкупі дуже складно. Окрім того є майже готовий будинок. Там ще треба доводити його до житлового стану, але він є, і е з чого починати. Взагалом, приїзджайте на перегляд, складете власне враження.
Так що ласкаво просимо!
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.