Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17488624
Переглядів оголошення: 4465
Переглядів
сьогодні:10

Продаж будинків в місті у Києві

Продаж готового клубного будинку 155 кв.м. з гаражем під 2 автомобілі 74 кв.м. Без комісії!
Будинок знаходиться в зблокованому клубному будинку на чотири власника (квадро будинок), за рахунок того що будинок розташований на пагорбі з вікон другого поверху відкривається чудовий вигляд. Кожний будинок має окремий вхід в будинок та у власний гараж, внутрішній двір загального користування. Територія повністю огороджується огорожею з профлиста, центральний вїзд з відкотними автоматичними воротами. Пішохідні зони та зони автомобільного заїзду викладаються тротуарною плиткою
Будинок збудований з керамоблока 400 мм, внутрішні перестінки керамоблок 250 мм, фасад утеплений пінополістиролом, пофарбування фасаду декоративне типу Короїд.
В будинку виконується гіпсова штукатурка стін машинним методом, стяжка підлоги. Вікна металопластикові з енергозберігаючими склопакетами. Вхідні двері металеві з Мдф накладками.
З комунікацій: водопостачання-загальна свердловина, каналізація-загальний септик з переливами, електропостачання-10 кВт на кожний будинок, газопостачання-заводиться до кожного будинку в кухню, встановлюється газовий двох контурний котел.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.