Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17577157
Переглядів оголошення: 884
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

2-кімнатна квартира з якісним ремонтом. Розташована в прекрасному, мальовничому місці по вул. Університетській. Навпроти будинку парк Центральний, а в дворі будинку зелена зона.
Чудова транспортна розвязка: до Києва - метро Академмістечко - 7хв. власним транспортом; громадським транспортом - 15хв., зупинка громадського транспорту знаходиться біля будинку. Поряд також розташовано безліч супермаркетів: Атб, Фора, Новус, Сільпо, аптеки, дитячі садочки та нова медична амбулаторія № 7.
Будинок цегляний, утеплений, товщина стін складає 80 см.
Квартира розташована на 10 поверсі 14 поверхового будинку, загальна площа квартири складає - 54 м2, коридор - 6,7 м2, санвузол 5м2, кухня 10м2, кімната 18м2, кімната 11м2, балкон 4м2.
В квартирі виконаний якісний ремонт з хороших матеріалів. Проведено домофон та інтернет. В квартирі централізоване опалення від котельні, також встановлено індивідуальне опалення від електрокотла, на кухні, ванній та коридорі - тепла підлога, на балконі утеплено підлогу та стіни. Квартира дуже тепла, навіть при вимкненому опаленні, довго зберігає тепло. По всій квартирі декілька видів освітлення, електрика розведена грамотно та надійно, під кожний електроприлад - свій автомат, що дуже зручно.
Вся вбудована техніка залишається, меблі за домовленістю.
Квартира дуже позитивна, з прекрасною енергетикою!
Ви жодним чином не пожалкуєте про свій вибір!
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.