Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17506059
Переглядів оголошення: 1824
Переглядів
сьогодні:2

Новобудови у Києві

Житловий комплекс "Star City" по вул. Каунаській, 27 будується в Дніпровському районі Києва, на території місцевості, яку називають Соцмістечко. Дніпровський район один з найбільш екологічно чистих в столиці. Він знаходиться на лівому березі Дніпра. Тут багато зелені і скверів, озер і водоймищ. Чого тільки варті Дніпровська набережна, Русанівські набережні і канал, озера "Тельбін", "Нижній Тельбін", "Прірва", "Корольок" тощо. Не так вже й далеко знаходяться Парк Партизанської Слави та Венеціанський острів (Гідропарк).

На території площею 7,7 га розміститься комплекс з вісьми 25-поверхових сучасних будинків комфорт-класу, що складається з трьох односекційних і пяти двосекційних будинків. На перших поверхах житлового комплексу будуть розміщені магазини, кавярні, ресторани, хімчистка та багато іншого так необхідного для комфортного проживання мешканців.

Розташовані по периметру земельної ділянки будинки забезпечують закритість внутрішньої території від автомобілів та зовнішнього шуму. Дворова територія Жк "Star City" стане одним із улюблених місць відпочинку дітей та дорослих. Сучасні дитячі та спортивні майданчики, ігрові зони для дітей та майданчики для дорослих - і все це в зеленій зоні і на освітленій території.

У районі житлового комплексу добре розвинута соціально-побутова інфраструктура.У пішій доступності від комплексу активно працюють школи, дитячі садки, медичні, спортивні та танцювальні заклади, відділення банків, аптеки, супермаркети, кілька магазинів, кафе і ресторанів.Транспортна розвязка мікрорайону розвинена добре: на автомобілі до центру Києва можна дістатися за 20 хвилин, недалеко знаходиться міська електричка і зупинки громадського транспорту.

Розвинена інфраструктура забезпечить мешканців усім необхідним для комфортного проживання.

Телефонуйте зараз і придбайте свою квартиру мрії!
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.