Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17515813
Переглядів оголошення: 1049
Переглядів
сьогодні:2

Вторинний ринок у Києві

Квартира від власника!
м. Ірпінь, вул. Мінеральна,7к Жк Фаворит
Кількість кімнат: 2
Площа загальна: 57.5 м.кв.
Площа житлова: 26,2 м.кв.
Площа кухні: 15.5 м.кв.
Поверх: 8/10.
Опис будинку: Жк Фаворит, 2017 року побудови. Будинок цегляний, утеплений, з досить презентабельним зовнішнім виглядом . Обслуговується Осбб! Квартплата є мінімальною, а навколо будунку ідеальний порядок (відчутно що голова Осбб на своєму місці).

Квартира з хорошим плануванням та якісним ремонтом. Робилася для себе. Ремонт в квартирі виконаний в світлих тонах. В квартирі залишається все, що на фото. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), тепла підлога по всій квартирі. Якісна електрика та сантехніка. Зручне планування, дві окремі кімнати та велика кухня(15,5 м2) з панорамними вікнами. У квартирі всі меблі вбудовані та виготовлені на замовлення.
Поряд з комплексом розвинена інфраструктура (продуктові магазини та супермаркети, аптека, центральний ринок, поліклінніка, ресторани та кафе, 2 державних дитячих садка, 2 школи, салони краси та інше). Неподалік від будинку знаходяться 2 озера з гарними краєвидами для відпочинку та за заняття спортом. Закрита територія комплексу, автоматичні ворота, досить великий гостьовий паркінг, гаражі. Навколо будинку росте багато дерев, які видно з вікна. Зручний вихід ддо парку Правика, школи, дитячого садка та зупинки маршруток.
Центр міста.
Ціна 84000 у.е.
Без комісії.
Власник.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.